Ανακαινίσεις Κύπρος | Leoroof Constructions - Leoroof Constructions

Go to content

Main menu:

Ανακαινίσεις
ανακαινισεις κυπρος
ανακαινισεις κυπρος
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΣ | ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΣ | LEOROOF

Ανακαινίσεις Κυπρος | Αναπαλαιωσεις Κυπρος
Δωρεάν επαγγελματικός σχεδιασμός και διαρρύθμιση του χώρου από τους διακοσμητές μας!
Άμεση έναρξη, διεκπεραίωση και παράδοση του έργου χωρίς χρονοτριβές.
Πλήρης συντονισμός όλων των συνεργείων (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ξυλουργικά, - πλακίδια, γυψοσανίδες, ελαιοχρωματιστές).
Αρχιτεκτονικά σχέδια. Δημιουργία νέων, επιλογή έτοιμων ή εφαρμογή των δικών σας.
Καινούριο σπίτι από €200/m2 μόνο!  

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις και απαιτήσεις της εποχής - εισάγοντας νέες τεχνολογίες - καινοτόμα υλικά και το έμπειρο προσωπικό μας αναβαθμίζουμε τα υπάρχων κτίρια σε ενεργειακές κατοικίες βελτιώνοντας το κέλυφος του κτιρίου με την τελευταία τεχνολογία του σήμερα ώστε να έχει εξαιρετική θερμομόνωση - ηχομόνωση - υγρομόνωση και ενεργειακή απόδοση το κτίριο.

Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων (προκατασκευασμένων αλλά και συμβατικών) δραστηριοποιείται και στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης και ανακατασκευής κτιρίων. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δική σας διευκόλυνση και με συνέπεια στον χρόνο και στον συμφωνημένο προϋπολογισμό σας παραδίδουμε το έργο.

Η LEOROOF CONSTRUCTIONS παρέχει δωρεάν εξειδικευμένο αρχιτέκτονα /διακοσμητή εσωτερικών χώρων για επίσκεψη στο κτίριο σας, αποτύπωση του χώρου καταγραφή και κοστολόγηση των εργασιών. Εάν το επιθυμείτε δίνεται η δυνατότητα φωτορεαλιστικού σχεδιασμού του χώρου σας πριν την έναρξη των εργασιών.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος ή η κατοικία σας ώστε να ανακαινισθεί όπως εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού από εξειδικευμένο μηχανικό – ενεργειακό επιθεωρητή της εταιρείας. Μπορείτε πέραν των συμβατικών αλλαγών μιας ανακαίνισης (αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, ηλεκτρολογικής-υδραυλικής  εγκατάστασης, αλλαγή των ειδών υγιεινής-πλακιδίων, της κουζίνας, τις ντουλάπες των υπνοδωματίων, πατώματα, κρυφούς φωτισμούς κλπ) να επιλέξετε και την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας, τοποθετώντας στους εξωτερικούς τοίχους Θερμοπρόσοψη, αλλάζοντας τα κουφώματα και προσθέτοντας έξυπνα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και χρημάτων, όπως π.χ. σύστημα ηλιοθερμίας για παραγωγή ζεστού νερού και θέρμανσης. (Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι πλέον απαραίτητο για κάθε μεταβίβαση ή ενοικίαση ακινήτου.)

Για εμάς η πλήρη ικανοποίηση σας στην ανακαίνιση / ανακατασκευή της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου είναι πρoταρχικώς μας στόχος.

Η πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και η επιστημονική κατάρτιση των ανθρώπων της εταιρείας μας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

 
Back to content | Back to main menu